Феромони – тайното оръжие за съблазняване

Феромоните са специални вещества, които допринасят за привличането към човека от противоположния пол. Някой има повече естествени феромони, докато други имат по-малко. Вторите може да не се притеснават от факта, тъй като парфюми с феромони са достъпни вече на пазара.

Не можем да ухаем на феромони, но те подсъзнателно влияят на сексуалния нагон. Така човекът, когото искате да съблазните, няма да може да разбере защо е привлечен от вас. Ултравиолетовите или твърде ниските звукови честоти които не можем да чуем или видим действат по съшия начин.

Всички хора имат определено количество феромони, но сега много хора са изправени пред липсата им. Работата е там, че носим голям брой дрехи, особено ако е зима, в допълнение с това феромоните се отмиват при често къпане. Ето защо си струва да използвате парфюми, тоалетна вода, съдържаща феромони, ако искате винаги да бъдете привлекателни сексуално. Феромоновата козметика се продава в повечето секс магазини.

Проведени са сериозни проучвания в областта на действието на козметиката с включени в тях изкуствени феромони. Оказа се, че хората, които използват такава козметика за противоположния пол, стават все по-привлекателни сексуално.Естествено, всеки от нас иска да се чувства привлекателен и желан, тъй като това повишава самочувствието и дава увереност.

Ако харесвате човек, който ви възприема като колега или приятел, тогава можете да използвате парфюми с феромони или друга козметика, съдържаща такива вещества. Може би по този начин ще привлечете вниманието към себе си. Именно парфюмите с феромони могат да се превърнат във вашето тайно оръжие, което ще промени ситуацията в личния ви живот.

Сега е съвсем лесно да закупите парфюми с феромони – просто намерете най-добрия секс магазин във вашия град или използвайте онлайн магазин за интимни стоки и потърсете марката „Magnetic Pheromone“ или Human Pheros. С тях ще бъдете повече от неусотими за срещуположния пол.