Плюсовете и минусите на ролевите игри в секса

За или против ролевите игри? За да намерите разумен отговор на този въпрос, трябва да сравните всички плюсове и минуси.

Плюсовете на ролевите игри

Ролевите игри могат да разнообразят добре сексуалния живот. Това ще бъде много полезно за тези двойки, чиито интимни връзки преминават през трудни времена. Разнообразието отново ще събуди желанието и интереса към секса.

Използването на различни костюми и сценарии в секса ще ви позволи да погледнете на партньора си по нов начин, да го познаете от друга гледна точка. Реакциите на определени действия, както и поведението при ролевата игра на различни сценарии, ще отворят всеки от партньорите от нова, неизвестна досега страна.

Подобни „истории в леглото“ дават възможност на партньорите да се отворят напълно. Това означава, че няма да е необходимо да се ограничавате в действията, а напротив, да покажете себе си като истински ненаситиници в леглото.

Подобно разнообразие в секса ще даде на връзката иновация, яркост и множество нови емоции. Това означава, че дори партньорът, с когото живеете отдавна и който, както изглежда, познавате напълно, може да изглежда привлекателен и интересен по нов начин, включително по отношение на секса. Съответно, благодарение на ролевите игри, ще разнообразиете значително сексуалния си живот и ше разпалите страстта отново помежду ви.

Минусите на ролевите игри

Такива игри могат да предизвикат емоции в един от партньорите, които ще бъдат възприети негативно от втория. Факт е, че ако човек „не е в своята роля“, тогава той ще се държи по различен начин. И няма гаранция, че подобно преживяване ще се хареса на половинката ви.

Твърде честото играене на ролеви игри в леглото може да направи редовния секс дори скучен. В резултат на това може да се окаже, че „класиката“ ще изглежда банална и непривлекателна, тъй като е почти напълно лишена от новост и нови емоции.

В случай, че само един от партньорите има желание за ролеви игри, може да възникнат разногласия. И ако такъв конфликт не може да бъде разрешен спокойно, тогава това може да доведе до сериозен скандал или силно разочарование в партньора.

Ако някой от партньорите не може да изиграе ролята си достатъчно добре, в крайна сметка самата секс игра няма да се получи нормално и няма да има незабравим секс и това ще се помни само с негативни емоции.

По този начин, ролевите игри имат както своите предимства, така и недостатъци. И е изключително трудно да се определи как ще върви всичко и какви последици ще има в конкретния случай. Така че от двойката зависи дали ще предприеме подобна стъпка или не.

Но всички довйки , които са изпробвали ролевите игри, споделят, че са възродили сексуалния си живот и вече гледат от съвсем друга страна на партньора си. Затова отпуснете се, освободете мислите си и задръжките си, забавлявайте се и се наслаждавайте на невероятни преживявания с половинката си.