Интимен подарък за жената, която обичате

Всеки мъж може да подари секс играчка на жена си, особено ако обича да експериментира в интимни отношения, разбира се, ако не е твърде срамежлива. Единственият проблем е изборът на секс играчка, която би могла да подхожда на партньора в най-голяма степен.

Първо, необходимо е да се предотврати най-често срещаната грешка, а именно, че мъжете избират това, което е интересно за тях самите, а не за партньорите им. На първо място, трябва да помислите какво може да хареса на една жена, какво обича най-много. За съжаление, една интересна играчка за мъжа често не е интересна и не се харесва от жената.

Трябва да опитате да разберете какво наистина иска вашата жена, за какво мечтае. Това не е необходимо да се прави директно, тъй като някои представителки на нежния пол могат да се „затворят“, срамувайки се от фантазиите си. Можете просто да гледате филм с еротичен или порнографски характер, в който жените използват на практика различни видове играчки за секс. Именно в тези моменти можете леко и естествено да попитате какво би искала да опита. Можете да зададете същия въпрос на жена си, докато разглеждате страниците на онлайн секс магазин за интимни стоки.

Ако отдавна познавате жената, трябва да знаете за някои нейни зависимости, за това колко смела и освободена е тя. Въз основа на тези знания можете да направите правилния избор. Ако любимата е доста скромна в интимните отношения, тогава можете да подарите нещо сладко, например, малък розов вибратор, направен под формата на някакво привлекателно малко животно. Факт е, че една срамежлива жена може би ще бъде шокирана донякъде от големия изкуствен, но реалистичен вибратор.

На уверена жена могат да се дават както анални играчки, така и вибратори с различни размери. Можете да закупите вибриращо дилдо двойно проникване, което ще допринесе за получаване на двойно удоволствие. Също така има много интересни неща от категорията на БДСМ, които може да представляват интерес за самоуверените жени.

Като опция за подарък можете да разгледате комплект бельо. Чувствена, изискана дама и фатална красавица ще се зарадват на такъв подарък. По тази тема има безкрайно много вариации. Можете да изберете леки дантелени продукти или нещо по-дръзко и еротично, всичко зависи от погледа на вашето въображение и предпочитанията на дамата.

Бельото – идеално се вписва в гардероба, а също така разкрива съблазнителността на фигурата и сексуалната привлекателност, характерни за всяка жена. Всички представители на нежния пол обичат красивото бельо, то дава увереност както в ежедневието, така и в интимните отношения. Различни модели спално бельо, изработени от коприна или дантела, подчертават най-съблазнителните извивки на фигурата и няма да оставят и двамата безразлични.

Ако вашата спътница е готовa за приключения, ние сме готови да предложим по-откровени опции за еротично бельо и различни костюми. Потопете се в света на ролевите игри, които ще научите заедно.

Тук можете да фантазирате колкото искате: от игрива медицинска сестра или плах учител, до съблазнително интригуваща котка. Такива аксесоари ще ви помогнат да разсеете унинието в сексуалния живот и да го запълните с нови цветове. Нощта ви ще бъде всеки път различна и ще бъде изпълнена с чувства и страст.

Настолните игри за влюбените двойки ще бъдат идеалното забавление насаме. Игрите са от различен характер от сладък и романтичен до откровени и провокативни. Какво да изберете, зависи от вас. Подобно забавление ще разкрие някои от тайните и мечтите на партньора ви, ще увеличи увереността във връзката. Много двойки смятат, че поради такова съвместно свободно време връзката им е станала по-силна, а сексуалният им живот е по-богат и свободен.