Ето как да разнообразите секса след 10 години брак

Семейния живот през след 10-та година от брака става все по гладък, спокоен и подреден. Всичко е познато и регламентирано – права, задължения, кой изхвърля боклука, къде ще ходите на почивка и кой трябва да е отгоре или отдолу по време на секс.

Основната причина за загубата на искра в сексуалните отношения в този период е монотонността. Мястото, времето и дори стойката по време на секс са предвидими за скука. Затова основният ни съвет е да се отървете от стереотипите.

Направете си интимна среща

Избягайте от познатата обстановка и бита. Прекарайте някой уикенд в друг град или на открито. Избягайтеи от рутинната обстановка на обичайните си служебни и битови задължения,и отново ще можете да се погледнете един друг отстрани, да си спомнете как е било преди, когато страстта ви е привлякла и не сте могли да се наситите един на друг.

Можете да си уговорите сексуална среща, дори и у дома. Основното е да намерите време и да се отърсите от всички други притеснения, така че нищо да не ви разсейва и да се чувствате напълно свободни.

Купете си ново секси бельо, защото мъжете обичат с очите си! Пригответе романтична вечеря на свещи, плавно превръщайки се в бавна, чувствена прелюдия. Можете взаимно да си подарите еротичен масаж,да възстановите онази телесна връзка, която ви е доставяла толкова страст и удоволствие преди години.

А как точно да си уредите среща с половинката си, това оставяме на вас и на личните ви предпочитания. Някои двойки се нуждаят от интимна романтична атмосфера, за да изпитат чувства, докато други имат нужда от адреналин и от екстремни ситуации и палави шеги на обществени места. Просто трябва да намерите правилното нещо,с което вие и вашият партньор бихте желали да направите, и тогава ще си осигурите вълнения и вълнуващи преживявания.

Ролеви игри

Ролевата игра е невероятно ефективен начин да внесете новост във вашия сексуален живот. Почти всеки човек фантазира, така че защо да не споделите фантазиите си и да ги реализирате заедно?

Може би си фантазирате за секси ченге, което ще ви срещне и издирва след работа? Вашият партньор мечтае ли да бъде съблазнен от похотлива прислужница? Изберете еротичен ролеви костюм, който отговаря на вашите сексуални фантазии и се насладете на вълнуващи нестандартни ситуации.