динена диета

Динята е много полезна за хипертоници, за хора с лошо кръвобращение, при нефрити, подагра, при болести на черния дроб и злъчката, при затлъстяване.

Динената диета е петдневна. За всеки ден ще трябва да купите диня с тегло 2-2, 5 кг. Обелете корите и я разделете я на 5 порции. Това е храната ви за цял ден. Ако чувствате глад, хапнете парче сирене. На петия ден би трябвало да сте олекнали поне с 3 кг и организмът ви да е пречистен. След диетата внимателно включвайте други храни в менюто си. Захранването трябва да е поне 10 дни. Ако го направите постепенно, до края на периода ще олекнете поне с още 2 кг.

Освен да отслабнете и пречистите организма си, с динята можете и да се разкрасите. Просто трябва да намажете с прясно динено сокче почистеното си лице. Можете да повторите намазването. След това измийте лицето си с хладка вода, подсушете и нанесете подходящ крем.

Внимание! Не бива да спазвате тази диета ако имате камъни в бъбреците или сте диабетик! При наличие на камъни в жлъчния мехур изобщо не трябва да консумирате диня!