Грешки в храненето според знаците на зодиака

хранене според зодията

Предлагаме ви най-честите грешки в храненето според знаците на зодиака:

Козирог (22 декември – 20 януари)
Капани: Обожавате сочни пудинги, не можете да устоите на миризмата на прясно изпечен кифли и обичам да ям кнедли.

Водолей (21 януари – 18 февруари)
Капани: Вие сте фен на сандвичи и обожавате всички техни разновидности: наденица, със сирене, пастет от черния дроб, майонеза и кетчуп.

Риби (19 февруари – 20 март)
Капани: Обичате чай и пиете повече от осем чаши на ден. В допълнение, сте любители на бира, джин и лимонада. Вие имате слабост и към розово шампанско, сладолед и пилешко по ориенталски.

Овен (21 март – 19 април)
Капани: Вие не може да премине от рафтовете на торти и сандвичи, и трябва да отидете на бюфет, където е жп гара. Вие – активните хора, през цялото време са в движение и никога не забравяме, че г-н обогатите ви отговаря на пътя.

Телец (20 април – 20 май)
Капани: имате добър апетит, обичате да ядете и обожавате сладкиши с крем. Храна за вас – едно от големите удоволствия в живота, и една идея, която трябва да се откажат от любимите си ястия, ви води до отчаяние.

Близнаци (21 май – 21 юни)
Капани: трябва постоянно да дъвчете нещо – орехи, бисквити, кексове, остатъци от вечеря на свещи или вечеря. Вашата уста е в непрекъснато движение … и просто не може да спре.

Рак (22 юни – 22 юли)
Капани: Смятате ли, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му, опитвайки се да готвя нещо вкусно и споделяне на храна с любимия си. Затова не е учудващо, че теглото ви зависи от личния ви живот. Преди всичко, вие сте големи любители на шампанското, също и на рибата и чипса.

Лъв (23 юли – 22 август)
Капани: Вие смятате, че заслужават най-доброто, следователно, посещавате на ресторант, предимно най-скъпите и като правило си поръчвате най-големите ястия от менюто.

Дева (23 август – 23 септември)
Капани: Имате навик да дояждате, което е останало от обяд или вечеря. Това е навик!

Везни (23 септември – 23 октомври)
Капани: предпочитате вълнуващи продукти като сметана, авокадо, пушена сьомга, къри. Вие сте винаги се опитвате да се опита всичко, което ви се предлага, и като резултат ядете повече, отколкото е предвидено.

Скорпион (24 октомври – 22 ноември)
Капани: Обожавате шоколада бисквитите, сандвичи с шунка и сирене. В резултат от това непрекъснато увеличавате теглото си.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Капани: Обожавате ориенталска кухня и малцина от вас злоупотребяват с подправки. Вие не може да се откаже от любимото си ястие, дори ако след това трябва да страдате от преяждане.